Webinar: Så kommer du igång med Payment Window 2.0

För att uppfylla de nya säkerhetskrav som kortinlösarna ställer på webbutiker och betalväxlar har vi tagit fram ett nytt betalfönster för de kunder och partners som använder vår DT-plattform.
 Det nya betalfönstret är responsivt, konverteringsoptimerat och standardiserat för alla kunder. Välkommen att se webinaret där vi bland annat svarar på följande frågor:
  
· Varför byta till Nets nya betalfönster? 
· Hur kommer det nya betalfönstret att se ut och vilka funktioner finns? 
· Vad behöver jag göra som kund för att komma igång? 
· Hur integrerar jag Nets nya betalfönster till min webshop? 
 
Sist i denna bloggpost hittar du också svaren på de vanligaste frågorna som ställdes under webinaret.
 
Teknisk information hittar du på vår techsite.
 
 
 
 
Patrik Müller

Patrik Müller

Jag har jobbat med betalningar inom e-handel i 15 år och har haft många olika roller under den tiden. Nu arbetar jag som e-handelsexpert på Nets. Bland annat så föreläser jag om e-handel, modererar evenemang och deltar i paneldiskussioner. Jag gör mycket omvärldsbevakning av e-handel och delar gärna av mig av mina fynd på Twitter och LinkedIn, så följ mig gärna där. Vill du höra av dig till mig med tips, åsikter eller kritik så kommentera i bloggen eller så mejlar du mig på pmull@nets.eu. Texta eller ring på 0709-370 420.

Följ Patrik Müller på

Kommentarer (0)

Det finns inga kommentarer än

Bli den första som kommenterar inlägget.