Webinar

De senaste insikterna och trenderna inom digital B2B-handel 2020

Sändes 26 augusti 2020 - se inspelningen nu direkt

Med en omvärld som drastiskt har förändrats bjuder vi in till ett webinar för att diskutera digital handel för B2B-företag. För fjärde året i rad har Litium gett ut sin rapport om hur B2B-företagens digitala handel ser ut i siffror. Vi har bjudit in Håkan Nylander från Litium för att presentera resultatet från rapporten och ge sina tankar om hur Covid-19 kan påverka framtiden för den digitala handeln inom B2B. Håkan visar vilka drivkrafter och utmaningar B2B företagen har framför sig. Vi kommer även att kika på de lärdomar och resultat som företag uppnått genom att digitaliserat sin försäljning samt ge tips på hur man skalar upp sin digitala affär. Patrik Müller, e-handelsexpert på Nets, leder webinaret.
 

För vem?

Detta webinarium riktar dig till dig som arbetar med eller är nyfiken på digital handel inom B2B. Både för er som är i startgroparna och funderar på hur ni ska komma igång till de som redan har en väl fungerande digital satsning men vill ta nästa kliv och skala upp ytterligare. Till exempel passar det dig som jobbar som marknadschef, IT-chef, digital chef, e-handelschef, VD, med strategi eller liknande.
 

Om Litiums rapport

Scandinavian B2B Commerce 2020 är Litiums fjärde rapport om digitala affärer mellan företag (B2B). Den baseras på svar från närmare 1000 respondenter och omfattar Sverige, Norge & Danmark. Du laddar ner rapporten här.
 

Till webinaret

Fyll i dina uppgifter så kommer du direkt till webinaret. Prenumerera gärna på Nets nyhetsbrev om e-handel och betalningar på nätet som ger dig inbjudningar till framtida event och webinar genom att bocka i rutan nedan.