3 april kl. 9-10 

 

De flesta företag som byter e-handelslösning gör det för att de har vuxit ur sin gamla. Det är nu du har chansen att få din e-handel att växa och göra den mer lönsam. Du vill kanske lansera på fler marknader utanför Sverige, bredda sortimentet etc. Att byta plattform är ett projekt som inte går över en natt. Det är mycket som måste tänkas igenom - vad behövs göras, när, hur och av vem?

Hör Niclas Heurlin från Storm Commerce dela med sig av erfarenheter kring hur man kan framtidssäkra sin e-handel och bygga en hållbar e-handelslösning. Han guidar dig till att ställa rätt frågor och bli en bättre beställare när det är dags för ett byte.

Patrik Müller från DIBS leder samtalet och bidrar med insikter kring de senaste trenderna inom e-handel. 

 

 

 

Niclas Heurlin_Storm_160x160

Niclas Heurlin är VD, grundare och produktägare på Storm Commerce och jobbar även aktivt som styrelsemedlem i flera e-handelsbolag. Niclas har mer än 20 års erfarenhet av e-handel i ett flertal olika bolag. Det mest kända bolaget, inWarehouse, såldes 2007 till norska Komplett efter att ha nått en miljardomsättning.

 

Patrik_äpple_160x160

Patrik Müller är e-handelsexpert på DIBS med mer än 15 års erfarenhet av att hjälpa e-handlare med effektiva betalningslösningar på den nordiska och europeiska marknaden. Patrik är en flitig kunskapsdelare och anlitad talare inom e-handel.

 

Så är du med


Det är kostnadsfritt att delta och du anmäler dig via formuläret. När du anmält dig får du ett mail med länk som du använder för att lyssna in 3 april kl 9. 

 

Storm_DIBS logo

Anmäl dig här

Skriv in dina uppgifter, så får du ett mail med bekräftelse och länk till webinaret när det är dags-