Webinar

Är du redo för Strong Customer Authentication (SCA)?

Webinaret sändes i september 2020 - se en inspelad version nu

Kan du fortsatt ta emot betalningar på nätet när de nya reglerna börjar gälla?
 
En av de stora förändringarna i och med de nya reglerna som införs genom EU Payment Services Directive 2 (PSD2) är Strong Customer Authentication (SCA) - ett extra säkerhetssteg för betalningar på nätet som initieras av konsumenter.
 
SCA blir obligatoriskt i slutet av året. Det innebär att konsumenter behöver identifiera sig på två olika sätt vid nätköp genom så kallad tvåstegsverifiering. För att göra det behöver webbutiker använda 3D Secure.
 
Från 1 januari 2021 är det troligt att betalningar som sker inom det Europeska ekonomiska samarbetsområdet kommer bli nekade av kortutgivarna om de inte använder 3D Secure. Du som tar betalt på nätet rekommenderas att aktivera 3D Secure redan nu eftersom SCA-kontroller kan förekomma även innan årsskiftet. 
 
Vi har bjudit in vår SCA-expert Nabeel Moosa, Product Manager för nätbetalningar på Nets, för att förklara hur de nya reglerna påverkar dig och vad du behöver göra. Det kommer även ges tillfälle att ställa frågor.
 
Webinaret hålls på engelska.

Se webinaret direkt

Fyll i formuläret för att komma direkt till webinaret. Prenumerera gärna på Nets nyhetsbrev om e-handel och betalningar på nätet som ger dig inbjudningar till framtida event och webinar genom att bocka i rutan nedan.