Webinar

Sälj mer med Swish - allt du behöver veta

20 augusti kl. 9-10

Sofia Norén, Communication & Growth Manager på Swish, kommer under detta webinar berätta historien bakom Sveriges mest älskade digitala varumärke. Vi kommer även få ta del av färsk statistik och trender från Swish 7,2 miljoner användare. Inte minst kommer Sofia mer ingående förklara de olika möjligheterna med Swish i butik, e-handel och hur man integrerar med Swish för att skapa sömlösa kundresor.
 
Patrik Müller, e-handelsexpert på Nets, kommer visa hur det ser när du gör ett köp med Swish i Nets nya checkout. Sofia Norén har länge arbetat inom och studerat handel, hon kommer senast från Axfoods e-handelskedja Mat.se och har tidigare bott och arbetat i Kina för Swedish Chamber of Commerce in China. Sofia brinner för att innovera och utveckla handeln för att skapa framtidens köpupplevelser.
 

Anmäl dig kostnadsfritt

Fyll i dina uppgifter så får du ett mail med instruktioner över hur du deltar. Prenumerera gärna på Nets nyhetsbrev om e-handel och betalningar på nätet som ger dig inbjudningar till framtida event och webinar genom att bocka i rutan nedan.