Uppgradera din betallösning


Ge dina kunder en bättre köpupplevelse, en snabbare checkout och lokala betalsätt - medan du ökar din konvertering och får fler genomförda köp i din webbutik.

https://info.nets.se/hubfs/NETS_Topbanner_04_LQ.mp4
dummy_img_placeholder

En lösning för framtiden

Nets checkout är vår senaste betallösning som ger dig automatiska uppdateringar, enkel betalning med ett klick och en anpassningsbar checkout som du själv kan styla efter ditt varumärke. Du får populära betalsätt som Swish, kort, faktura och delbetalning och behöver inget separat avtal för kortinlösen - det ingår redan. Alla betalningar på ett ställe med en samlad utbetalning för kort- och fakturabetalningar sparar många admintimmar. 

Installationen är enkel - särskilt om din webbutik använder någon av nedanstående shopmoduler. Klicka dig vidare för att se hur du byter från din gamla betallösning till Nets checkout Easy för det system du använder.

Det här är bara något av vad du får tillgång till när du uppgraderar till Nets checkout

  • De mest populära betalsätten: Swish, kort, faktura och delbetalning ingår. Du väljer själv vilka du vill erbjuda.
  • Internationell försäljning: ta betalt i lokal valuta och med lokala betalsätt
  • Enklare admin: alla kort- och fakturabetalningar i en samlad överblick och utbetalning
  • Blixtsnabb betalning för dina kunder: låt dina kunder spara sina betalnings- och leveransuppgifter för betalning med bara ett klick
woocommerce_grey

Vår plugin för WooCommerce är utvecklad Krokodil AB och superenkel att installera med möjlighet att köra testtransaktioner. Kompatibel med WordPress v4.7 och WooCommerce v3.0.

 Läs mer 

shopify_grey
Vi har själva utvecklat vår modul för Shopify och ser till att alla nya funktioner uppdateras automatiskt i din checkout.


 Läs mer 

magento_grey

Vår plugin för Magento 2 stödjer alla funktioner och betalsätt för Nets checkout Easy. Den uppdateras löpande och är enkel att integrera.

 Läs mer 

prestashop_grey

Vår modul för Prestashop fungerar för Prestashop 1.5-1.7 och stödjer alla funktioner och betalsätt för Nets checkout Easy. Det går snabbt att integrera Easy, som löpande uppdateras för att säkra att du alltid har åtgång till de senaste funktionerna och betalsätten. 

 Läs mer 

dandomain_grey

Med denna plugin för Dandomain kan du komma igång med att ta betalt snabbt och enkelt via Nets checkout Easy. Alla funktioner stödjs, som till exempel smart igenkänning av dina kunder och tillgång till de mest populära lokala betalsätten.

 Läs mer 

opencart_grey

Nets checkout Easy fungerar tillsammans med Opencart 2.0, 2.3 och 3.0. Betalfönstret integreras och visas direkt i din checkout via en iframelösning.

 Läs mer 

drupal-logo-greytone

Vår Nets Easy-modul för Drupal är enkel att integrera och uppdateras fortlöpande till den senaste versionen.

 Läs mer 

Nem_integration_blue

Använder du en annan modul eller integrerar du själv?

Gå till vår techsite där du hittar all dokumentation kring integrationer och våra plugins.

 Techsite 

Nem_integration_blue

Vi använder Nets checkout:

Chili_logo_grey_
Gekas_logo_grey
Comhem_logo_grey
maskrosbarn_logo_grey_
Schenker_logo_grey
Stockholms_stad_grey