Webinar: Sälj via marknadsplats - så funkar det

 

Webinaret sändes 16 juni - anmäl dig via formuläret så får du direkt tillgång till en inspelad version.

En vanlig utmaning för många som säljer på nätet är att nå ut till potentiella kunder och driva trafik till webbutiken. För dig som vill bredda din kundkrets och sälja mer utan att behöva lägga en stor summa på marknadsföring kan onlinemarknadsplatsen vara ett effektivt sätt att nå en större publik – och öka försäljningen.


CDON.COM har de senaste åren knutit till sig ett stort antal externa e-handlare som säljer sina varor genom CDON:s plattform. Hör Fredric Hedman från CDON Marketplace berätta om marknadsplatsens fördelar och vad du som säljare ska tänka på för att lyckas.

Patrik Müller, e-handelsexpert på DIBS, leder samtalet och bidrar med sina insikter och kunskaper kring e-handel.

 

Vad är ett webinar?

Ett webinar är ett seminarium på nätet. Du lyssnar via din dator eller telefon och har möjlighet att ställa frågor till föreläsarna under tiden. När du anmäler dig får du ett mail med en länk som ger dig tillgång till webinaret. 

 

 

Om Fredric Hedman

Fredrik är försäljningschef på CDON Marketplace sedan januari 2017 och var tidigare Sales & Marketing Manager på Nordic eCommerce Knowledge.

 

 

 

 Om Patrik Müller

Patrik är e-handelsexpert på DIBS med mer än 15 års erfarenhet av att hjälpa e-handlare med effektiva betalningslösningar på den nordiska och europeiska marknaden. Patrik är en flitig kunskapsdelare och anlitad talare inom e-handel. Spana in @patrikmuller på Twitter.

 

Anmäl dig till webinaret

Du får tillgång till en inspelad version direkt - kostnadsfritt.