Svensk_e-handel

Video

Vi sammanfattar rapporten svensk e-handel 2020

 

Se videon där vi sammanfattar årets e-handelstrender

För 14.e året i rad har vi släppt rapporten Svensk e-handel fylld med viktiga insikter för dig som arbetar inom, eller är intresserad av e-handel.
 
2020 var ett turbulent år och det satte också sin prägel på e-handeln. Konsumentbeteenden på nätet förändrades och nya trender växte fram. Trots att det såldes produkter som aldrig förr gick den totala spenderingen ner för första gången på ett decennium. Förklaringen: knappt några köpte resor.  
 
Under detta webinar ger vi dig en summering av det viktigaste du som arbetar inom e-handel behöver veta från rapporten. Vi kommer också ge tips och konkreta råd på hur du kan optimera din webbutik. Bland annat kommer vi att prata om: 
 
  • Vilka konsumentbeteeden och trender har coronapandemin drivit fram och hur ser framtiden ut?
  • Varför avbryter svenskarna köp, och vilka skillnader finns mellan olika målgrupper?
  • Vilka betalsätt föredrar svenskarna och varför?
  • Vad ska du tänka på om du säljer till andra länder?
  • Våra 10 bästa konkreta tips för dig som e-handlare baserat på rapporten.

Patrik cirkelNets e-handelsexpert Patrik Müller guidar dig genom rapporten och ger tips på hur du kan använda siffrorna för att optimera din e-handel.

 

Varmt välkommen att delta! Här kan du ladda ner rapporten.

 

Gå tilll videon

Fyll i formuläret så kommer du direkt till det inspelade webinaret.  Prenumerera gärna på Nets nyhetsbrev om e-handel och betalningar på nätet som ger dig inbjudningar till framtida event och webinar genom att bocka i rutan nedan.