E-handelsskolan: Så tar du betalt på nätet

Tillsammans med tidningen Driva Eget har vi gjort en e-handelsskola i formen av korta videoklipp. Idag kan du se avsnitt nummer två som handlar om betalningar i din nätbutik. 

Jag ger tips och råd och vi går igenom:

  • Vilka betalalternativ finns och hur fungerar de?
  • Vilka betalsätt är bäst för olika e-handlare?
  • Vad kostar de olika alternativen?
  • Hur får man kunden att känna sig trygg med att handla i webbshoppen?
  • Försäljning i olika länder – hur ska du tänka här?

Dessutom får du även höra Anna Björkstedt som driver webbutiken Syster Lycklig berätta sina upplevelser kring betalningar.

Patrik Müller

Patrik Müller

Jag har jobbat med betalningar inom e-handel i 15 år och har haft många olika roller under den tiden. Nu arbetar jag som e-handelsexpert på Nets. Bland annat så föreläser jag om e-handel, modererar evenemang och deltar i paneldiskussioner. Jag gör mycket omvärldsbevakning av e-handel och delar gärna av mig av mina fynd på Twitter och LinkedIn, så följ mig gärna där. Vill du höra av dig till mig med tips, åsikter eller kritik så kommentera i bloggen eller så mejlar du mig på pmull@nets.eu. Texta eller ring på 0709-370 420.

Följ Patrik Müller på

Kommentarer (0)

Det finns inga kommentarer än

Bli den första som kommenterar inlägget.