5 saker du kan göra med MyNets

Nets Explained

Nets Explained är ett nytt koncept där vi förklarar olika tekniska ämnen inom betalningsvärlden som kan vara relevanta att känna till. Vi hoppas att detta kan ge dig en inblick i spännande områden inom betalningar och samtidigt hjälpa dig att hitta rätt produkter hos Nets eller få mer kunskap om din nuvarande betalningslösning hos oss. I det här blogginlägget tar vi en titt på vår portal MyNets.

Registrera MyNets-användare
Med Nets onlineportal, MyNets, kan du som Nets-kund komma åt viktig information om din verksamhet, få en överblick över transaktioner och se hur din verksamhet presterar.  Dina bokförare använder möjligtvis redan det här verktyget för avräkningar, transaktioner och fakturor. Men plattformen är också till stor hjälp för dig och kan hjälpa dig att ytterliggare förbättra din verksamhet. I detta inlägg lyfter vi fram 5 specifika funktioner i MyNets som du kan använda för att optimera din verksamhet.

 

Om du är en kund hos Nets med inlösenavtal kan du:

Genomföra en återbetalning via MyNets

Om en transaktion behöver återbetalas kan du själv göra detta direkt via MyNets. Detta är användbart om ditt system av misstag genererar en dubbel transaktion. Med denna funktion kan du återbetala en av dem, så att din kund inte behöver komma tillbaka till din butik för att få en återbetalning  via betalterminalen.

Se hur ofta dina kunder kommer tillbaka

Få tillgång till data som visar hur lojala dina kunder är. Detta kan hjälpa dig att göra kundresan mer personlig och ta beslut omkring när eller hur ofta du vill sätta varor till extrapris.

Se vilka länder dina internationella kunder kommer ifrån

Om du har många turister eller internationella kunder i allmänhet kan det vara bra att veta var de kommer ifrån. Om du vet vilka länder de kommer från kan du anpassa dina erbjudanden för att passa vissa kundgrupper. Om du till exempel har många engelsktalande kunder under semesterperioder kan det vara en bra idé att sätta upp skyltar på engelska i butiken.

 

Om du är terminalkund hos Nets kan du:

För Viking-terminaler: Använd din handlarkod för att komma åt skyddade terminalmenyer

På Viking-terminaler finns skyddade menyer som endast kan nås genom att använda din handlarkod. En av funktionerna du kan komma åt är återbetalning av en transaktion – vilket kan hjälpa dig att förhindra bedrägerier. På MyNets-portalen kan du kontrollera vad din handlarkod är och hur du kommer åt dessa menyer.

 

Om du är en kund med både terminal och inlösenavtal hos Nets:

Se alla fakturor från Netsp på ett och samma ställe

Du kan enkelt optimera din dag, bli mer effektiv och hålla koll på dina återkommande betalningar på ett ställe. Se alla fakturor från Nets i MyNets-appen för att enkelt hålla koll på din ekonomi.

 

Matilda Hagström

Matilda Hagström

Matilda jobbar som Digital Marketing Assistant i Nets med fokus på att anpassa innehåll för Sverige. Detta innefattar allt ifrån blogginlägg och innehåll på vår hemsida, till kommunikation med kunder och partners.

Kommentarer (1)

Kommentarer (1)