Sveriges snabbast växande e-handelsplattform erbjuder checkout som hjälper kunderna att växa

Quickbutik.com är Sverigest snabbast växande-handelsplattform, som sedan starten har hjälpt fler än 5000 företag att sätta upp sin webbutik. Med tillväxten kom även behovet av en ny betallösning som kunde spegla Quickbutiks egna flexibilitet och enkelhet. Valet föll på Nets Easy och efter bara några månader hade hundratals kunder aktiverat den enkla betallösningen.

Sedan starten 2015 har Quickbutik haft en stark tillväxt och är i dag en populär e-handelsplattform för små och medelstora företag.

Azddin Benberkan Quickbutik

Quickbutik.com startades eftersom vi ville erbjuda en e-handelsplattform som var lika enkel att använda oavsett om man har en stor eller liten webbutik. Vi erbjuder en komplett produkt – det vill säga allt från betalning och rapporter till logistik och design – så att webbutikerna ska kunna koncentrera sig på sådant som ger värde och tillväxt för dem berättar Quickbutiks grundare Azddin Benberkan.

 

Drivs av kundernas framgång

Att komma igång med en webbutik från Quickbutik behöver inte ta mer än en timme – även för den som saknar erfarenhet av e-handel. Samtidigt finns flexibilitet som gör det möjlighet att avancera och utveckla webbutiken tillsammans med Quickbutik.

Vår produkt är så enkel och intuitiv att du kan klicka tid hela vägen fram till en färdig butik. Det unika med oss är att kunderna inte behöver byta plattform när de växer. De kan enkelt lägga till fler avancerade produkter för att skala upp webbutiken – och vi har gjort vårt yttersta för att hjälpa våra kunder att komma vidare till nästa nivå. Att se våra kunder lyckas och det är det som driver oss till att göra ett bra jobb, säger Azddin.

Erbjuder chekout som förenklar för kunderna

I och med att Quickbutik vuxit och kunderna har blivit fler uppstod behovet av en ny betallösning – och den skulle vara lika användarvänlig och intuitiv som dem själva.

Vi valde Nets Easy för att den är så otroligt enkel att använda – både för kunderna, det vill säga butikerna, och för våra kunders kunder, säger Azddin.

Med betallösningen Nets Easy erbjuder Quickbutik en av de smartaste checkouterna på marknaden. Eftersom konsumenterna kan spara faktureringsuppgifter, flera betalkort och leveransadresser betalar kunden med ett klick och kan välja med vilket betalsätt de vill betala.

Nets Easy hjälper också företag som behöver en betallösning som gör det enkelt att hålla koll på ekonomi och bokföring.

Med denna lösning får man överskådliga utbetalningsrapporter till bokföringen som gör avstämningen enklare. Det frigör tid till viktigare saker, säger Azddin.

Är du nyfiken på hur ditt företag kan förenkla era betalningar? Hör av dig till ecommerce-sales-se@nets.eu så ger vi dig tips och råd på vägen.

 

 

 

SNABBFAKTA

Bransch: E-handel
Länder: Sverige och Norge
Webbplats: Quickbutik.com 
Produkt: Nets Easy

Problemet som blev löst: Med Nets Easy har det blivit mycket enklare för webbutiker att ta betalt på ett enkelt och konsumentvänligt sätt.

Vinst: Webbutikerna sparar tid och pengar genom att använda en smart och enkel betallösning – och deras kunder erbjuds att betala supersnabbt, något som ger en bättre köpupplevelse och högre kundnöjdhet.

Mårten Ljungblom

Mårten Ljungblom

Mårten är en del av Nets partnerteam och jobbar tillsammans med våra partners för att erbjuda enklare betalningar till handlarna.

Följ Mårten Ljungblom på

Kommentarer (0)

Det finns inga kommentarer än

Bli den första som kommenterar inlägget.