Tre minuter om marknadsplatser

Marknadsplatser var en av de stora trenderna på IRCE i Chicago och den helt dominerande är förstås Amazon.  Arne Andersson och jag spanar kring ämnet och intervjuar också Kristofer Hillhammar från Jetshop, Carin Blom från  PostNord, Runar Wahlgren från Sharespine och Joakim Berne från Sail Racing. 

För fler tips, råd och trender - klicka här.

Vill du veta mer om hur svenskar handlar på nätet? Ladda ner vår rapport över svensk e-handel 2017 här. 

Patrik Müller

Patrik Müller

Jag har jobbat med betalningar inom e-handel i 15 år och har haft många olika roller under den tiden. Nu arbetar jag som e-handelsexpert på Nets. Bland annat så föreläser jag om e-handel, modererar evenemang och deltar i paneldiskussioner. Jag gör mycket omvärldsbevakning av e-handel och delar gärna av mig av mina fynd på Twitter och LinkedIn, så följ mig gärna där. Vill du höra av dig till mig med tips, åsikter eller kritik så kommentera i bloggen eller så mejlar du mig på pmull@nets.eu. Texta eller ring på 0709-370 420.

Följ Patrik Müller på

Kommentarer (0)

Det finns inga kommentarer än

Bli den första som kommenterar inlägget.