1000 webbutiker har valt Easy för att ta betalt på nätet

Easy är vår nya checkout som samlar alla betalsätt i ett flöde och låter konsumenter och företag betala blixtsnabbt direkt på webbutikens kassasida. När nu 1000 kunder har valt att ta emot betalningar med Easy når vi en rolig milstolpe och vill passa på att berätta om något av vad som är på gång närmsta tiden.

Med Easy tar Nets nästa stora steg för att göra e-handel revolutionerande enkel för konsumenterna – och för dig som säljer på nätet. Easy checkout kommer ihåg alla uppgifter åt dina kunder: fakturauppgifter, flera olika betalkort och upp till fem leveransadresser. Återkommande kunder slipper fylla i sina uppgifter och köpet kan genomföras med ett enda klick. Resultatet? Inga onödiga hinder och bättre konvertering.

På gång för Easy närmaste månaderna

Genom Easy är vi på en spännande resa för att hela tiden förbättra upplevelsen både för kunden som betalar och för dig som tar betalt. Och på utvecklingsfronten går det undan.

På senaste tiden har vi lagt till stöd för abonnemangsbetalningar och en helt anpassad B2B-checkout för både kort och fakturabetalning. För våra partners har vi gjort det enklare att få igång nya kunder.

Men vi är inte klara på långa vägar. Här är några av de funktioner och betalsätt som kommer närmsta tiden:

  • Fler lokala betalsätt som Swish och Dankort
  • Delbetalning direkt i checkouten
  • Betalfönster som förenklar koppling till t.ex. Shopify
  • Förbättrat flöde för webbutiker som använder kundinloggning
  • Ditt varumärke ännu mer i centrum – stylingalternativ för checkouten och möjlighet att lägga till egen logo på fakturor

 

Ebba Edlund

Ebba Edlund

Jag jobbar som marknadsansvarig för betalningar på nätet på Nets. Hör gärna av dig till mig med kommentarer, frågor eller vad du vill läsa mer om: eedlu@nets.eu.

Följ Ebba Edlund på

Kommentarer (0)

Det finns inga kommentarer än

Bli den första som kommenterar inlägget.