Frigör värdefull tid och undvik fel med automatiserad bokföring med Nets Easy

Bokföring är ofta förknippat med manuella och tidskrävande processer som skapar frustration och tar fokus från andra uppgifter. Det här åtgärdar nu vi på Nets genom att erbjuda automatiserad bokföring för att förenkla kundernas vardag.
 
Med automatiserad bokföring via Nets Easy kan du som företagare lägga mindre tid på administration och i stället koncentrera dig på företagets tillväxt och utveckling. Ett extra plus är att denna lösning också gör att du slipper oroa dig för manuella misstag. 
 
Tack vare en smart integration är det enkelt att automatisera återkommande transaktioner mellan systemen. Allt beräknas och fördelas automatiskt baserat på de inställningar som företagen själva gjort. Det finns därför ingen risk för att manuella misstag orsakar felaktigheter i bokföringen eller rapporteringen till skattemyndigheter.
 
Klicka på länken till ditt bokföringssystem och se hur du kan spara tid och pengar med Nets Easy:
 
 
Joel Risberg
 
Till att börja med har vi skapat en integration mellan Nets Easy och ett antal ERP-system via Zwapgrid i Sverige. Vi är också nästan i mål med Visma Norge som har flera olika redovisningssystem, säger Joel Risberg, senior partner manager i Nets, och försäkrar att en integration mot Visma eAccounting kommer efter sommaren.
 
Joel tillägger att deras konkurrensfördel är att de genomgående har satsat på lokal anknytning, samtidigt som blicken är fäst på den globala marknaden. Flera av deras kunder har kommit till dem efter att ha upplevt att konkurrenterna inte uppfyllt deras behov och krav på betalningslösningar. 
 
 
Vi klarar av detta eftersom våra olika avdelningar fokuserar på olika företags behov. Vi kan därför se till de enskilda kundernas behov och ta reda på vilka lösningar som är optimala för just dem. Alla våra avdelningar är knutna till lokal expertis och kunderna får en egen kontaktperson. Vi samarbetar även med lokala aktörer, berättar Joel.
 
En annan fördel med automatiserad bokföring är att du slipper göra samma jobb flera gånger, påpekar Joel. Samtidigt som du kopplar företagets system till Nets Easy lägger du in alla uppgifter som ska utföras, plus den information som krävs för bokföringen. Så snart detta är gjort kommer allt att gå automatiskt och bokföras på rätt ställe.
 
För företag som bedriver handel över landsgränser är det värt att notera att Nets Easy också har en automatisk One Stop Shop-lösning för köp och sälj internationellt. Det gör att företaget kan följa upp försäljning per land och utföra flera olika momsberäkningar. Dessutom har systemet stöd för försäljning i flera olika länder och valutor.
 
 
Med Nets Easy kan stora och små företag alltså säga hejdå till tidskrävande och kostsam bokföring:
 
Vårt jobb är att erbjuda smarta lösningar som effektiviserar och förenklar den dagliga verksamheten. Med Nets Easy kan kunderna lita på att bokföringen blir korrekt – och i stället lägga mer tid på kunderna och att utveckla verksamheten, säger Joel.
 
Saknar du integration mellan Nets Easy og ditt bokföringssystem? Meddela oss så försöker vi lägga till det - skicka webbadressen till din butik och namnet på ditt bokföringssystem till joel.risberg@nexigroup.com.
 
 

Dessa fördelar får du med Nets Easy:

 
  • Sömlös betalningsupplevelse: Kunderna slipper fylla i kontakt- och betalningsuppgifter varje gång de handlar hos dig, vilket bidrar till fler genomförda köp och högre omsättning.
  • En enklare vardag: Nets Easy hanterar faktureringen så att du slipper ägna onödigt mycket tid åt administration och betalningspåminnelser.
  • Du får alltid betalt: Med Nets Easy behöver du inte oroa dig för bedrägerier eftersom vi tar ansvar för kreditrisken.
  • Bra kundsupport: Vi erbjuder bra support och hjälper till att justera din lösning efter dina behov, oavsett storleken på ditt företag.
  • Möjlighet till delbetalning: Med fakturabetalning kan kunden betala ett fast belopp varje månad tills hela beloppet är avbetalt, medan du som webbutiksägare får hela köpesumman inbetald direkt.
  
Om du är nyfiken och vill veta mer om hur vi på Nets kan bidra till att öka ditt företags försäljning är du självklart välkommen att kontakta oss!
 
Blog/Ecom report 2021/Download Swedish e-commerce report 2021/SE
Patrik Müller

Patrik Müller

Jag har jobbat med betalningar inom e-handel i 15 år och har haft många olika roller under den tiden. Nu arbetar jag som e-handelsexpert på Nets. Bland annat så föreläser jag om e-handel, modererar evenemang och deltar i paneldiskussioner. Jag gör mycket omvärldsbevakning av e-handel och delar gärna av mig av mina fynd på Twitter och LinkedIn, så följ mig gärna där. Vill du höra av dig till mig med tips, åsikter eller kritik så kommentera i bloggen eller så mejlar du mig på pmull@nets.eu. Texta eller ring på 0709-370 420.

Följ Patrik Müller på

Kommentarer (0)

Det finns inga kommentarer än

Bli den första som kommenterar inlägget.