E-handelsskolan i 5 avsnitt - för dig som vill starta e-handel

Tillsammans med tidningen Driva Eget, hemsideleverantören Snowfire, affärssystemet Specter och logistikföretaget Postnord har vi skapat E-handelsskolan. Den består av 5 videoavsnitt på 7-10 minuter där experter och webbutiker berättar om sina erfarenheter för Driva Egets chefredaktör Camilla Björkman.

Första avsnittet handlar hur du designar din webshop. Snowfire berättar hur de arbetar och Erik Fagerlind från Sneakersnstuff berättar om sina erfarenheter. 

I andra avsnittet berättar jag om betalningar på nätet och ger några enkla råd kring vilka betalsätt du ska använda. I slutet av programmet blir Anna Björkstedt från Syster Lycklig intervjuad om hur de gör med sina betalningar i sin e-handel. 

Marknadsföring är ämnet för det det tredje avsnittet i E-handelsskolan. Annica Thorberg som är bloggare hos Driva Eget ger några konkreta förslag hur du ökar trafiken till din site. Anna Björkstedt från Syster Lycklig återkommer från avsnitt två.

Fjärde avsnittet handlar om affärssystem och det är Lennart Samsson från Specter som delar med sig av sin kunskap. I programmet återkommer Erik Fagerlind från Sneakersnstuff och beskriver hur de löst sina utmaningar. 

Till sist är det dags för e-handelsveteranen Arne Andersson som i avsnitt fem ger goda råd till nya webbutiker om logistik. Därefter ger Oscar Arrsjö från Fashionisland.se berättar om sina logistiska utmaningar och lösningar. 

Patrik Müller

Patrik Müller

Jag har jobbat med betalningar inom e-handel i 15 år och har haft många olika roller under den tiden. Nu arbetar jag som e-handelsexpert på Nets. Bland annat så föreläser jag om e-handel, modererar evenemang och deltar i paneldiskussioner. Jag gör mycket omvärldsbevakning av e-handel och delar gärna av mig av mina fynd på Twitter och LinkedIn, så följ mig gärna där. Vill du höra av dig till mig med tips, åsikter eller kritik så kommentera i bloggen eller så mejlar du mig på pmull@nets.eu. Texta eller ring på 0709-370 420.

Följ Patrik Müller på

Kommentarer (0)

Det finns inga kommentarer än

Bli den första som kommenterar inlägget.