Jetshop jagar nya tjänster i Chicago

Vi träffade Christian Zanders och Kristoffer Hillhammar från Jetshop i Chicago på IRCE15. De berättade att de har tecknat avtal med en tjänst som ska hjälpa deras kunder att sälja mer. De delar också med sig av andra intryck från världens största konferens om ehandel. Se intervjun här: 

Patrik Müller

Patrik Müller

Jag har jobbat med betalningar inom e-handel i 15 år och har haft många olika roller under den tiden. Nu arbetar jag som e-handelsexpert på Nets. Bland annat så föreläser jag om e-handel, modererar evenemang och deltar i paneldiskussioner. Jag gör mycket omvärldsbevakning av e-handel och delar gärna av mig av mina fynd på Twitter och LinkedIn, så följ mig gärna där. Vill du höra av dig till mig med tips, åsikter eller kritik så kommentera i bloggen eller så mejlar du mig på pmull@nets.eu. Texta eller ring på 0709-370 420.

Följ Patrik Müller på

Kommentarer (0)

Det finns inga kommentarer än

Bli den första som kommenterar inlägget.