Personalisering och data - intervju med Pulsen och Jetshop på IRCE

David Landerborn, affärsområdeschef på Pulsen och Andreas Drougge CTO på Jetshop blir intervjuade av Arne Andersson på IRCE15.  De rapporterar från teknikspåret och berättar om hur viktigt det är att äga sin egen data i dessa omnikanalstider. Här blir det viktigt att välja rätt leverantör som klarar av denna utmaning. De avhandlar också komplexiteten när du sätter upp en omnikanallösning.  

Se intervjun här:

 

 

Patrik Müller

Patrik Müller

Jag har jobbat med betalningar inom e-handel i 15 år och har haft många olika roller under den tiden. Nu arbetar jag som e-handelsexpert på Nets. Bland annat så föreläser jag om e-handel, modererar evenemang och deltar i paneldiskussioner. Jag gör mycket omvärldsbevakning av e-handel och delar gärna av mig av mina fynd på Twitter och LinkedIn, så följ mig gärna där. Vill du höra av dig till mig med tips, åsikter eller kritik så kommentera i bloggen eller så mejlar du mig på pmull@nets.eu. Texta eller ring på 0709-370 420.

Följ Patrik Müller på

Kommentarer (0)

Det finns inga kommentarer än

Bli den första som kommenterar inlägget.