Spaning: Target utmanar Amazon och Macys lyckade leveranslösning

I dagens spaning från världens största konferens om e-handel pratar vi bland annat om att Target utmanar Amazon och att Macys har lyckats med sin satsning på pick up in store.
 
För 11:e året arrangeras världens största konferens om e-handel,  Internet Retailer Conference and Exhibition (IRCE). På plats för att rapportera finns Arne Andersson från PostNord och Patrik Müller från Nets.

 

 

Patrik Müller

Patrik Müller

Jag har jobbat med betalningar inom e-handel i 15 år och har haft många olika roller under den tiden. Nu arbetar jag som e-handelsexpert på Nets. Bland annat så föreläser jag om e-handel, modererar evenemang och deltar i paneldiskussioner. Jag gör mycket omvärldsbevakning av e-handel och delar gärna av mig av mina fynd på Twitter och LinkedIn, så följ mig gärna där. Vill du höra av dig till mig med tips, åsikter eller kritik så kommentera i bloggen eller så mejlar du mig på pmull@nets.eu. Texta eller ring på 0709-370 420.

Följ Patrik Müller på

Kommentarer (0)

Det finns inga kommentarer än

Bli den första som kommenterar inlägget.