Christer från PostNord sammanfattar intrycken från IRCE

Christer Söderberg från PostNord sammanfattar sina intryck från sitt första besök på världens största konferens om e-handel. Vikten av att blanda in användarna, learn fast istället för fail fast, mobile first och Apple Pay är några av de ämnen som avhandlas under 5 minuter.


 Nyfiken på att få reda mer på nordiska e-handelskonsumenter? Ladda ner vår e-bok gratis. 

Patrik Müller

Patrik Müller

Jag har jobbat med betalningar inom e-handel i 15 år och har haft många olika roller under den tiden. Nu arbetar jag som e-handelsexpert på Nets. Bland annat så föreläser jag om e-handel, modererar evenemang och deltar i paneldiskussioner. Jag gör mycket omvärldsbevakning av e-handel och delar gärna av mig av mina fynd på Twitter och LinkedIn, så följ mig gärna där. Vill du höra av dig till mig med tips, åsikter eller kritik så kommentera i bloggen eller så mejlar du mig på pmull@nets.eu. Texta eller ring på 0709-370 420.

Följ Patrik Müller på

Kommentarer (0)

Det finns inga kommentarer än

Bli den första som kommenterar inlägget.