Sälj prenumerationer på nätet med Easy checkout

Svenskarna gillar att få sina varor regelbundet - oavsett om det handlar om att få hem skönhetsprodukter en gång i månaden, eller tillgång till tidningen varje dag på läsplattan. De senaste åren har vi sett hur allt fler svenskar testar att prenumerera på olika varor och tjänster på nätet. Till exempel visar rapporten Svensk E-handel 2018 att 44% av svenskarna prenumererar eller har prenumererat på musikstreaming. Andelen som testat att prenumerera på matkasse ökade med 37% 2017-2018.

SE_graph_export3

Abonnemangstjänster används inom många olika områden, som till exempel medlemskap, transporttjänster, streaming, böcker, tidningar, skönhetsprodukter och mat. Det finns många fördelar med att erbjuda abonnemangstjänster - regelbunden inkomst och smidigare lagerhantering är två av dem. 

 Sälj abonnemang i din webbutik

Nu kan du som vill erbjuda dina kunder att köpa abonnemang via din hemsida göra det genom vår betallösning Easy. Genom Easy kan du debitera dina kunder i fasta tidsperioder - smidigt för dina kunder som slipper tänka på betalningen och du slipper oroa dig för att inte få betalt.

Med Easy abonnemangsbetalning kan du:

  • Debitera dina kunder i bestämda perioder: du väljer hur många dagar som ska gå emellan debiteringstillfällena
  • Lägga till anmälningsavgift eller extrakostnad vid första tillfället om du önskar
  • Se dina prenumeranter i Easy administrationsportal
  • Masshantera dina abonnemang och debitera alla prenumeranter på samma gång

Erbjud dina kunder gratis provperiod

Om du vill ge dina kunder möjlighet att testa dina produkter eller tjänster utan kostnad kan du erbjuda dem en gratis provperiod. Det gör du genom att välja vilket datum den första debiteringen ska ske.

Enkel aktivering av Easy abonnemangsbetalning i WooCommerce

Om du tar betalt genom Easy idag och använder WooCommercemodulen för abonnemangsbetalning (WooCommerce Subscriptions) är funktionen redan aktiverad för dig. Det gör att du kan sätta igång med att ta betalt för prenumerationer och abonnemang direkt. 

Här kan du läsa mer om Easy och komma i kontakt med oss direkt om du vill veta mer eller testa lösningen.

Ebba Edlund

Ebba Edlund

Jag jobbar som marknadsansvarig för betalningar på nätet på Nets. Hör gärna av dig till mig med kommentarer, frågor eller vad du vill läsa mer om: eedlu@nets.eu.

Följ Ebba Edlund på

Kommentarer (1)

Kommentarer (1)