Komplett hämtar idéer på IRCE15 i Chicago

Den nordiska e-handelsjätten Komplett har en delegation på plats. VI fick en pratstund med Frank Wirum och frågade honom när Komplett kommer att starta en marknadsplats. Patrik Müller är så engagerad i intervjun att han nästan åt upp mikrofon vilket gjorde att ljudet är lite överstyrt ibland. Se intervjun här:

 

 

Patrik Müller

Patrik Müller

Jag har jobbat med betalningar inom e-handel i 15 år och har haft många olika roller under den tiden. Nu arbetar jag som e-handelsexpert på Nets. Bland annat så föreläser jag om e-handel, modererar evenemang och deltar i paneldiskussioner. Jag gör mycket omvärldsbevakning av e-handel och delar gärna av mig av mina fynd på Twitter och LinkedIn, så följ mig gärna där. Vill du höra av dig till mig med tips, åsikter eller kritik så kommentera i bloggen eller så mejlar du mig på pmull@nets.eu. Texta eller ring på 0709-370 420.

Följ Patrik Müller på

Kommentarer (0)

Det finns inga kommentarer än

Bli den första som kommenterar inlägget.