Orättvist att jämföra Sverige med USA - intervju med Vaimo

Vi träffade en av våra partners på IRCE i Chicago och fick en pratstund med dem. PJ Utsi, kreativ chef chef på Vaimo tycker bland annat att det är orättvist att jämföra Sverige med USA. De stora kedjorna i USA har störremarknadsföringsbudget än vad hela den svenska e-handeln omsätter. PJs kollega Håkan Jonsson som är e-handelsstrateg funderar mycket kring vad man skulle kunna göra med data och vilka tjänster som blir möjliga. Tänk om tvättmaskinen kunde ha koll på hur mycket tvättmedel jag gör av med och automatiskt beställa. 

Lyssna på intervjun från IRCE15 här:

 

Patrik Müller

Patrik Müller

Jag har jobbat med betalningar inom e-handel i 15 år och har haft många olika roller under den tiden. Nu arbetar jag som e-handelsexpert på Nets. Bland annat så föreläser jag om e-handel, modererar evenemang och deltar i paneldiskussioner. Jag gör mycket omvärldsbevakning av e-handel och delar gärna av mig av mina fynd på Twitter och LinkedIn, så följ mig gärna där. Vill du höra av dig till mig med tips, åsikter eller kritik så kommentera i bloggen eller så mejlar du mig på pmull@nets.eu. Texta eller ring på 0709-370 420.

Följ Patrik Müller på

Kommentarer (0)

Det finns inga kommentarer än

Bli den första som kommenterar inlägget.