Prisutdelning, blombeställning och blues i dagens spaning från IRCE

Dagens spaning från IRCE spelar vi in på Chicago river. Vi har blivit bjudna på en åktur av vännerna på InRiver för att se Chicago från vattnet. Idag pratar vi om några av vinnarna i Internet Retailer Excellence Award och Arne berättar om sina intryck från dagens keynote. Detta och mer ser du i spaningen som du hittar här:

Patrik Müller

Patrik Müller

Jag har jobbat med betalningar inom e-handel i 15 år och har haft många olika roller under den tiden. Nu arbetar jag som e-handelsexpert på Nets. Bland annat så föreläser jag om e-handel, modererar evenemang och deltar i paneldiskussioner. Jag gör mycket omvärldsbevakning av e-handel och delar gärna av mig av mina fynd på Twitter och LinkedIn, så följ mig gärna där. Vill du höra av dig till mig med tips, åsikter eller kritik så kommentera i bloggen eller så mejlar du mig på pmull@nets.eu. Texta eller ring på 0709-370 420.

Följ Patrik Müller på

Kommentarer (0)

Det finns inga kommentarer än

Bli den första som kommenterar inlägget.