Senaste trenderna från DIBS e-handelsindex

Nya färska siffror från DIBS e-handelsindex visar att konsumenten inte längre skiljer på e-handel och fysisk handel. Vi ser även att konsumenterna nu på allvar tagit till sig mobil handel. Om detta och mycket mer berättar Nets betalningsexpert Patrik Müller och försäljningschefen Henrik Hansen i vår webinarserie DIBS Talks. Webinaret hölls den 15 februari och pågick i ca en timme.

DIBS TALKS är namnet på de webinar som vi håller med jämna mellanrum. Om du har förslag på ämnen är du välkommen att höra av dig till oss.

Avsnitt 1 00:00 Om Nets
Avsnitt 2 02:22 Storleken på ehandeln i Sverige
Avsnitt 3 04:20 Vanligaste betalsätten i Sverige, Norge, Danmark och Finland
Avsnitt 4 10:43 Anledningar till att avbryta köp
Avsnitt 5 12:59 Förändring av köpmönster
Avsnitt 6 18:33 Så betalar konsumenten i mobil
Avsnitt 7 26:00 4 e-handelstrender
Avsnitt 8 32:45 Hetaste tjänsterna hos DIBS
Avsnitt 9 36:22 Frågestund

Patrik Müller

Patrik Müller

Jag har jobbat med betalningar inom e-handel i 15 år och har haft många olika roller under den tiden. Nu arbetar jag som e-handelsexpert på Nets. Bland annat så föreläser jag om e-handel, modererar evenemang och deltar i paneldiskussioner. Jag gör mycket omvärldsbevakning av e-handel och delar gärna av mig av mina fynd på Twitter och LinkedIn, så följ mig gärna där. Vill du höra av dig till mig med tips, åsikter eller kritik så kommentera i bloggen eller så mejlar du mig på pmull@nets.eu. Texta eller ring på 0709-370 420.

Följ Patrik Müller på

Kommentarer (0)

Det finns inga kommentarer än

Bli den första som kommenterar inlägget.