Svenska inRiver satsar hårt på USA och IRCE

Det var definitivt inte vädret som som gjorde att inRiver valde Chicago för för USA-expansion. Snarare det faktum att Chicagos läge med en flygplats som har direktflyg till större delen av världen. Lyssna på Niclas Mollin och Johan Boström när de berättar om sin syn på USAs e-handelsmarknad och vad skillnaden är mellan svenska och amerikanska monterbesökare. Se vår intervju från IRCE15 här: 

 

Patrik Müller

Patrik Müller

Jag har jobbat med betalningar inom e-handel i 15 år och har haft många olika roller under den tiden. Nu arbetar jag som e-handelsexpert på Nets. Bland annat så föreläser jag om e-handel, modererar evenemang och deltar i paneldiskussioner. Jag gör mycket omvärldsbevakning av e-handel och delar gärna av mig av mina fynd på Twitter och LinkedIn, så följ mig gärna där. Vill du höra av dig till mig med tips, åsikter eller kritik så kommentera i bloggen eller så mejlar du mig på pmull@nets.eu. Texta eller ring på 0709-370 420.

Följ Patrik Müller på

Kommentarer (0)

Det finns inga kommentarer än

Bli den första som kommenterar inlägget.