Äntligen börjar världens största konferens om e-handel

Amazon, mobilhandel, B2B och sociala medier. Det är några ämnen som kommer avhandlas under #IRCE15, Internet Retailer Conference and Exhibition. Under fyra dagar samlas 10.000 deltagare från 40 länder för att inspireras, diskutera och umgås. 

Det är tredje året jag åker på IRCE och precis som vanligt kommer jag och Arne Andersson från PostNord att rapportera hem de viktigaste trenderna. Enklast följer du våra rapporter via bloggen här på Nets och på  e-handelsbloggen.nu. Dessutom rapporterar vi på twitter - följ @patrikmulleroch @arnepaposten så får du senaste nytt från Chicago. Här nedan ser du vår inledande videorapport:

 

 

Patrik Müller

Patrik Müller

Jag har jobbat med betalningar inom e-handel i 15 år och har haft många olika roller under den tiden. Nu arbetar jag som e-handelsexpert på Nets. Bland annat så föreläser jag om e-handel, modererar evenemang och deltar i paneldiskussioner. Jag gör mycket omvärldsbevakning av e-handel och delar gärna av mig av mina fynd på Twitter och LinkedIn, så följ mig gärna där. Vill du höra av dig till mig med tips, åsikter eller kritik så kommentera i bloggen eller så mejlar du mig på pmull@nets.eu. Texta eller ring på 0709-370 420.

Följ Patrik Müller på

Kommentarer (0)

Det finns inga kommentarer än

Bli den första som kommenterar inlägget.