Nets fusionerar med Nexi

Som du kanske har sett eller hört på nyheterna så har vi precis tagit ytterligare ett stort kliv ut i Europa genom ett fusionsavtal med Nexi - den ledande betalningsleverantören i Italien.

De senaste åren har vi köpt betalningsföretag i länder som Tyskland, Österrike, Schweiz och Polen. Betalningsbranschen utvecklas snabbt och genom att slå oss samman med Nexi kan vi fortsätta ligga i framkant när det kommer till att utveckla betalningslösningar.  

Fusionen av Nets och Nexi gör att vi kommer få ännu större möjligheter att erbjuda nya och innovativa lösningar över hela Europa – samtidigt som vi fortsätter ha vårt fokus på de lokala marknaderna. 

Vad betyder det för dig som kund hos Nets?

Just nu fortsätter vi på Nets som vanligt och du kommer inte märka någon skillnad. Fusionen måste först godkännas av myndigheterna innan den kan anses som slutgiltig vilket vi förväntar oss ske under andra kvartalet 2021. Men även då kan du vara säker på att vi kommer att ha en stark närvaro i Norden och Sverige. 

Du kan läsa Nets pressmeddelande om fusionen här

Johanna Boson

Johanna Boson

Jag jobbar som marknadsansvarig för betalningar på nätet på Nets. Hör gärna av dig till mig med kommentarer, frågor eller vad du vill läsa mer om: jboso@nets.eu.

Följ Johanna Boson på

Kommentarer (0)

Det finns inga kommentarer än

Bli den första som kommenterar inlägget.