Ta betalt via app med Swish och sparade uppgifter

När du säljer via app gäller det att säkra att hela köpflödet är anpassat för att göra kundens upplevelse så enkel som möjligt. Nets har utvecklat en in-app SDK (Software Development Kit) som gör att du snabbt kan integrera Nets checkout Easy till din app.

Konsumenterna handlar via mobilenNets in-app SDK

I Sverige och hela Norden är vi vana vid att handla på nätet via telefonen – alltifrån mat, biljetter, kläder och abonnemang. Över hälften av konsumenterna har handlat via mobil och många av dem via app.

När du integrerar Nets checkout i din app ger du dina kunder en snabb och användarvänlig betalningsupplevelse. Återkommande kunder behöver bara skriva in sina uppgifter vid första köpet och godkänner alla efterföljande köp med ett enda klick. Konsumentfavoriter som Swish, Vipps och Mobilepay ingår – liksom traditionella betalsätt som kort och faktura.

Framtidssäkrad och PSD2-kompatibel lösning

Genom att använda Nets in-app SDK gör du det enkelt att leva upp till branschkrav och regleringar som till exempel SCA, Strong Customer Authentication. Nets granskas varje år och ser till att du får en säker lösning för både dig och dina kunder.

Enkel integration – så kommer du igång

Om du redan använder Nets checkout Easy kan du sätta igång direkt, om inte börjar du med att sätta upp ett gratis testkonto som du sedan går live med när du är redo.

Nets in-app SDK fungerar för Apple och Android och kostar ingenting extra. Den tekniska dokumentationen hjälper dig genom exempel och guider – och själva integrationen består av bara några rader kod. För att använda Nets in-app SDK för Easy behöver du först integrera Easy checkout standard API.

Vill du komma igång?

Gå till teknisk dokumentation och ladda ner SDK här.

Ebba Edlund

Ebba Edlund

Jag jobbar som marknadsansvarig för betalningar på nätet på Nets. Hör gärna av dig till mig med kommentarer, frågor eller vad du vill läsa mer om: eedlu@nets.eu.

Följ Ebba Edlund på

Kommentarer (1)

Kommentarer (1)