Ta din webbutik ut i Europa

När vi lanserade vår checkout Easy var det ärligt talat en rätt enkel produkt. Det gick att ta betalt med kort, hantera betalningarna och hålla koll på försäljningen. Men inte så mycket mer än så. Nu har det gått ett par år sedan lansering och mycket har häntNu finns en hel rad av betalsätt. Checkouten är konverteringsoptimerad flera gånger om. Att administrera betalningarna har aldrig varit enklare. 

Det är inte bara Easy som har vuxit de här senaste åren – många av våra kunder har gjort samma resa. Att kunna ta betalt snabbt och enkelt i Sverige räcker inte. Vi måste ut i världen tillsammans. Att kunna ta betalt i lokal valuta måste vara en självklarhet för alla som säljer på nätet. Sedan tidigare är det möjligt att sälja till hela världen, och valutastöd har funnits för våra närmaste grannar, Norge och Danmark. Nu har vi öppnat upp för lokala betalningar för 370 miljoner potentiellt nya kunder. 

Euro är nu tillgängligt för alla som använder vår checkoutDen internationella resan kan börja.  

Konsumenterna får alla fördelar som alltid – möjlighet att spara uppgifter för snabba köp och betalning direkt på kassasidan. 

Du kan antingen låta banken sköta valutaväxlingen åt dig eller hantera det själv. adminportalen samlas alla betalningar på samma ställe så att du direkt kan se hur det går i de olika länderna. Såhär ser det ut: 

Översikt över betalningar i olika valutor

Vill du ta betalt i Europa? Ring (08-527 525 00) eller skriv till oss. Det går såklart bra att höra av dig om du vill sälja enbart i Sverige också 😊 Om du redan är använder Easy lägger vi enkelt till nya valutor till dig. Hör av dig till oss så hjälper vi dig. 

Vad händer sen? 

Fler valutor står på tur och vi jobbar också på att lägga till fler lokala betalsätt i bland annat Tyskland 

Skriv till oss om du har frågor om vad som är på gång, eller kanske har egna idéer på vad vi borde utveckla. Det gillar vi skarpt! 

Jennifer Andersson

Jennifer Andersson

Jag jobbar som säljare på Nets. Att hjälpa mina kunder med kluriga problem är någonting jag brinner för - så hör av dig till mig om du vill snacka betalningar och e-handel.

Följ Jennifer Andersson på

Kommentarer (0)

Det finns inga kommentarer än

Bli den första som kommenterar inlägget.