Vårt bidrag till företag som har det tufft

Gatorna ekar tomma och i våra huvuden snurrar miljarder tankar om den situation vi befinner oss i. Coronakrisen har gjort klimatet tufft för många på både det privata och yrkesmässiga planet. Du som driver företag kanske just nu kämpar för att kunna behålla anställda eller för att ens hålla företaget flytande.

Vi på Nets jobbar med att hjälpa företag med en liten, men viktig del av deras verksamhet – betalningen. I dessa tider behöver alla vara med och bidra för att skapa förutsättningar för företag att fortsätta finnas. Ett sätt för fysiska butiker kan vara att snabbt komma igång med e-handel. Vårt bidrag är att hjälpa till genom att bjuda på alla kostnader för betalningen genom vår allra mest uppdaterade checkout Easy fram till 30 juni 2020.  

Erbjudande: 

  • Nets checkout Easy – alla betalsätt ingår. Kort inklusive kortinlösen, faktura och delbetalning. Säljer du till Norge ingår Vipps och för Danmark Mobilepay. 
  • Du betalar ingenting fram till 30/6: transaktionsavgift, månadsavgift och inlösen är helt kostnadsfritt. 
  • Allt på samma ställe: följ din försäljning i realtid och få en samlad utbetalning för alla betalsätt. Snabb utbetalning med 5 bankdagar som standard. 
  • Ingen bindningstid

Erbjudandet gäller dig som ny kund för vår checkout Easy och tecknar avtal senast 31 maj. Ta del av erbjudandet genom att skapa ett konto för Easy. När du har aktiverat kontot ser du vilka priser som gäller efter 30 juni och kan ansöka helt digitalt. 

Läs mer om checkouten och starta din ansökan.

Ebba Edlund

Ebba Edlund

Jag jobbar som marknadsansvarig för betalningar på nätet på Nets. Hör gärna av dig till mig med kommentarer, frågor eller vad du vill läsa mer om: eedlu@nets.eu.

Följ Ebba Edlund på

Kommentarer (0)

Det finns inga kommentarer än

Bli den första som kommenterar inlägget.