Så gör du din butik redo för Black Friday

Om några veckor väntar årets kanske mest hektiska dag - nämligen Black Friday. Under en sådan dag ska allt helst fungera - så att dina kunder får en bra upplevelse och lämnar din butik som nöjda, betalande kunder. Vi vill därför gärna hjälpa dig med förberedelserna inför Black Friday genom att ge dig några tips på hur du kan förbereda dig:

Ha tillräckligt med kvittorullar

När det är kunder i butiken och din terminal används flitigt, behövs det extra många kvittorullar. För att undvika att hamna i en situation där kvittorullarna tar slut rekommenderar vi att du ser till att du har gott om kvittorullar i lager inför Black Friday.

Du kan beställa dina kvittorullar genom att besöka vår webbshop, eller ringa vår säljavdelning på +46 8 527 525 12. De sitter redo vid telefonerna måndag till fredag mellan 08.00-17.00. 

paper-rolls

Hyr en extra terminal

Det kan vara en fördel att ha en extra terminal till hands under dagar med extra många kunder. Det kan vara extra hjälpsamt att ha en mobil terminal som du kan flytta runt i butiken och därmed göra det lättare för kunder att betala. 

I Nets webbshop kan du läsa mer om de olika betalterminalerna vi hyr ut. Du kan korttidshyra en terminal av Nets genom att ringa vår säljavdelning på +46 8 527 525 12.

GettyImages-936400526

Vi hoppas att du får en bra och hektisk Black Friday. Behöver du hjälp kan du ringa till Nets kundservice på +46 8 609 92 00. 

 

Matilda Hagström

Matilda Hagström

Matilda jobbar som Digital Marketing Assistant i Nets med fokus på att anpassa innehåll för Sverige. Detta innefattar allt ifrån blogginlägg och innehåll på vår hemsida, till kommunikation med kunder och partners.

Kommentarer (0)

Det finns inga kommentarer än

Bli den första som kommenterar inlägget.